Ricard Muñoz: “L’equip està il·lusionat per treure bona nota”

Ricard Muñoz: “L’equip està il·lusionat per treure bona nota”

L’entrenador del Barça reconeix que el mes de gener serà complicat i que cal anar partit a partit, començant pel d’aquest dissabte al Palau contra el Calafell Tot L’Any

El Barça d’hoquei patins vol mantenir la mateixa línia de joc i de resultats amb què va tancar el 2013 i, per fer-ho, haurà de superar un gener ple de partits de primer nivell. “És un mes de gener complicat i hem d’anar pas a pas. L’equip està il·lusionat per treure bona nota. De moment, tenim el cap posat en el duel d’aquest dissabte contra el Calafell Tot L’Any, un equip que ens obligarà a treballar”, ha assegurat aquest divendres Ricard Muñoz.

El tècnic blaugrana no ha escatimat elogis cap al primer rival de l’any: “Ocupa una posició de privilegi, molt a prop d’entrar a la Copa del Rei. Té una defensa molt tancada i crec que vindrà aquí a intentar aprofitar les seves oportunitats al contraatac. Ofensivament, arrisca poc però té bones individualitats. Haurem de ser molt intensos per superar-lo”.

Un objectiu de cara al 2014: consolidar una identitat pròpia

Preguntat sobre quins són els objectius de l’equip de cara al 2014, Ricard Muñoz ha afirmat que es planteja els mateixos que a l’inici de curs: “Volem que l’equip tingui una identitat pròpia, amb un joc alegre i ofensiu que engresqui la gent a venir al Palau. A poc a poc s’està aconseguint. Si continuem treballant en aquesta línia crec que els títols arribaran”. La primera oportunitat per gaudir d’hoquei patins de primer nivell, aquest dissabte a les 19 hores al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut