Què fan els jugadors del FC Barcelona d’handbol?

Què fan els jugadors del FC Barcelona d’handbol?

Les seleccions i la preparació de la segona part de la temporada, eixos de treball dels jugadors de l’handbol blaugrana durant aquests dies

Amb la competició de clubs aturada per la disputa del campionat d’Europa de seleccions a Dinamarca, els jugadors del FC Barcelona es reparteixen entre els que juguen amb les seleccions i els que resten preparant la segona part de la temporada.

Els seleccionats

Nou jugadors del FC Barcelona disputaran del 12 al 26 de gener l’Europeu de seleccions a Dinamarca. Viran, Tomás, Entrerríos i Sarmiento ho faran amb Espanya. Sorhaindo i Karabatic amb França, Rutenka amb Bielorúsia, Lazarov amb Macedònia i Noddesbo amb Dinamarca.

A més a més, Martin Stranovsky està jugant durant aquests dies amb Eslovàquia la qualificació per al Mundial de Qatar 2015.

Tornen el 13 de gener

La resta de jugadors del primer equip de l’handbol del FC Barcelona retornaran als entrenaments el proper 13 de gener.

Sterbik, Juanín, Saric, Ariño, Gurbindo i Saubich es tornaran a trobar amb Xavi Pascual al Palau Blaugrana per iniciar la preparació de la segona part de la temporada.

Joves amb les absolutes

Dos dels joves jugadors del filial també estan amb les seleccions. Mihal Kasal disputarà l’Europeu amb Txèquia i Joao Da Silva jugarà un torneig amistós a Còrdova amb la selecció absoluta del Brasil.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut