La preparació dels blaugranes per a l’Europeu d’handbol

La preparació dels blaugranes per a l’Europeu d’handbol

Els jugadors del Barça d’handbol ja preparen intensament la seva participació en l’Europeu de seleccions de Dinamarca

Durant aquests dies, els 11 jugadors blaugrana que jugaran l’Europeu de seleccions, del 12 al 26 de febrer, han ultimat amb diversos partits la preparació per a la cita continental. Triomfs i duels fratricides han marcat els dies previs a la disputa de la competició.

Triomf a Còrdova

Tomás, Viran, Sarmiento i Entrerríos es van emportar, vestint la samarreta de la selecció espanyola, el Torneig ‘Memorial Domingo Bárcenas’ disputat a Còrdova.

Els blaugranes van contribuir al triomf d’Espanya davant Suècia (26-22), davant el Brasil (39-28) i davant Egipte (32-23).

Un nou jugador del Barça d’handbol s’ha incorporat a la selecció estatal. El lateral Eduardo Gurbindo suplirà Alex Duixebàev, que va caure lesionat i no podrà recuperar-se per jugar l’Europeu.

Noddesbo, Karabatic i Sorhaindo, a la Golden League

Tres jugadors del FC Barcelona d’handbol, Noddesbo, Karabatic i Sorhaindo, estan jugant a París la Golden League amb Dinamarca i França.

Els de Noddesbo es van imposar per 34 a 22 a Noruega i per 28 a 29 davant la França de Karabatic i Sorhaindo, amb sis gols de Cedric Sorhaindo. En l’altre partit amb presència blaugrana, Karabatic i Sorhaindo van superar Qatar per 29 a 23.

Dimarts França jugarà davant Noruega i Dinamarca ho farà davant Qatar.

Preparació a Polònia

Rutenka amb Bielorússia i Kasal amb Txèquia han estat jugant la Provident Cup a Polònia com a preparació de l’Europeu.

Bielorússia va superar Polònia per 28 a 29, va caure amb Hongria per 32 a 30 i va tornar a perdre davant Txèquia per 32 a 30. A més a més, Txèquia va caure per 23 a 31 davant Polònia i va superar Hongria per 28 a 29.

Triomfs per a Stranovsky i una de freda i una de calenta per a Lazarov

Martin Stranovsky està disputant la qualificació amb Eslovàquia per al Mundial 2015. L’extrem blaugrana va contribuir al doble triomf dels seus contra Itàlia per 26 a 34 i per 28 a 21. Ara li resta el darrer enfrontament d’aquesta fase, dimecres, davant Xipre.

Per la seva banda, Kiril Lazarov prepara l’Europeu amb Macedònia, que ha caigut davant Eslovènia per 31 a 25, amb sis gols del blaugrana, i va superar Montenegro per 33 a 27.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut