Dyego: “Puc aportar molt a aquest equip”

Dyego: “Puc aportar molt a aquest equip”

El jugador brasiler ha estat presentat aquest dimarts com a nou jugador del Barça Alusport i lluirà el dorsal ‘7’ “És un jugador intens, pot defensar bé i en atac és un jugador hàbil, que xuta molt bé amb les dues cames”, diu Marc Carmona

Dyego Henrique Zuffo, de 24 anys, ha estat presentat aquest dimarts com a nou jugador del Barça Alusport. El jugador brasiler, que arriba procedent del Krona del seu país, s’ha incorporat en aquest mercat d’hivern al Club perquè, segons Marc Carmona, “les temporades al Brasil acaben al desembre i així no havíem de pagar traspàs”.

“És un plaer estar al Barça, estic realitzant un somni. És el club on tothom vol jugar”, ha dit Dyego, que s’ha mostrat molt content per la seva arribada al Barça. “Vaig veure el partit contra l’Inter Movistar per la televisió. Va ser un bon Barça, amb una gran defensa. Crec que puc donar moltes coses a aquest equip”, ha afegit Dyego, que lluirà el dorsal ‘7’, el qual no tenia propietari des de la marxa de Javi Rodríguez.

El temps d’adaptació

“S’haurà d’adaptar a la nostra plantilla independentment de com jugués al Brasil. Està molt dotat tècnicament. El temps marcarà la seva adaptació. Entre tots l’ajudarem. Però sempre és difícil arribar a mitja temporada”, ha comentat el seu tècnic, Marc Carmona, que l’ha definit de la manera següent: “És un jugador intens, pot defensar bé i en atac és un jugador hàbil, que xuta molt bé amb les dues cames”.

Dyego, que ha dit que “tots els brasilers de la plantilla” li han parlat “molt bé del Club”, podrà jugar quan el Barça rebi tots els papers. “Veurem com està físicament perquè ve de jugar durant una temporada seguida, però des del moment que tinguem el ‘transfer’ pot ser convocat”.

Finalment, el directiu responsable de la secció, Javier Bordas, ha parlat del bon estat del futbol sala al Palau: “Estem molt il·lusionats amb la secció i esperem que segueixin els bons resultats. Hem de seguir mantenint el nivell perquè la gent continuï venint”, ha comentat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut