Pascual: “Guanyar seria molt important per al futur més immediat”

Pascual: “Guanyar seria molt important per al futur més immediat”

El FC Barcelona ha viatjat a Istanbul per disputar la segona jornada del Top 16 de l’Eurolliga davant el Fenerbahçe A la primera jornada l’equip va derrotar l’Efes per 84-65 en una molt bona estrena dels de Pascual

El Barça de bàsquet disputarà la segona jornada del Top 16 de l’Eurolliga aquest dijous (19.00 h, Esport 3) a la pista del Fenerbahçe turc. Tot i el record de la derrota a Vitòria (76-72), l’equip viatja amb una primera victòria a la jornada inaugural al Palau davant l’Efes (84-65).

El rival, un vell conegut

No serà la primera ni la segona, sinó la tercera vegada que els homes entrenats per Xavi Pascual s’enfronten als turcs aquesta temporada. A la primera fase els dos equips ja van coincidir, amb derrota blaugrana a Istanbul (75-70) i victòria al Palau (94-81). Així ho veu Pascual: “És un rival que coneixem i a veure si som capaços de fer un bon partit a fora de casa i aconseguim guanyar a casa d’un equip gran”.

A més del rival, l’entrenador també és familiar per al FC Barcelona. Zeljko Obradovic ha disputat 11 partits contra Pascual (9 amb el Panathinaikos i 2 amb el Fenerbahçe) i el balanç és favorable a l’entrenador blaugrana amb set victòries per quatre per a l’entrenador serbi.

Bogdanovic, el gran perill

Tot i disposar d’una gran plantilla, Pascual ha admès que el gran perill turc és el croat Bojan Bogdanovic: “És qui defineix amb la seva anotació”. Bogdanovic té una mitjana de 17,9 punts a la primera fase de l’Eurolliga i va fer 16 punts al primer partit del Top 16. Pascual, però, també ha volgut destacar el turc Emir Preldzic: “Bona part de la creació passa per les seves mans. Crec que està fent la seva millor temporada”.

La regularitat, assignatura pendent

Pascual també ha remarcat que troba a faltar més continuïtat a l’equip en algunes facetes: “Ens falta una mica més de regularitat en el joc i també saber gestionar els moments difícils de partit i prendre millors decisions." L’aspecte psicològic també ha estat esmentat pel tècnic de Gavà, ja que considera que “en alguns moments ens costa trobar l’equilibri mental”.

En aquest sentit, l’ala-pivot Bostjan Nachbar ha manifestat la necessitat de “guanyar a fora de casa contra un bon equip” per “millorar la confiança” de l’equip de cara a les properes setmanes de competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut