Deu motius per venir aquest dissabte al Palau a viure el Barça – Liceo

Deu motius per venir aquest dissabte al Palau a viure el Barça – Liceo

El líder de l’OK Lliga i el vigent campió de la competició s’enfrontaran aquest dissabte a les 16.15 hores al Palau. Necessites alguna motivació per venir? Aquí en tens deu

El FC Barcelona i el Coinasa Liceo s’enfrontaran aquest dissabte a les 16.15 hores al Palau Blaugrana en el partit corresponent a la tretzena jornada de l’OK Lliga. Els de Ricard Muñoz rebran la visita dels de Carlos Gil, vigents campions de la competició. A continuació et donem deu motius per vibrar en directe amb aquest duel:

1.- Un Barça – Liceo és un dels millors partits d’hoquei patins que es poden veure actualment en l'àmbit europeu. A Portugal, per exemple, es podria comparar amb un Porto – Benfica.


2.- El Barça és el líder invicte de l’OK Lliga després d'haver sumat 34 punts de 36 possibles. El Coinasa Liceo és el segon classificat, a vuit punts dels blaugranes. Un triomf del Barça suposaria un pas de gegant cap al títol.


3.- Catalans i gallecs són els màxims golejadors de l’OK Lliga. El Barça ha marcat 86 gols, amb una mitjana excepcional de 7,1 gols per partit. El Coinasa Liceo n’ha fet 59, amb una mitjana de 4,9 per partit. L’espectacle està garantit.


4.- Encara en aquest sentit, l’enfrontament permetrà veure els tres màxims golejadors de l’OK Lliga: Pablo Álvarez, Lucas Ordóñez i Marc Torra, autors de 21 gols cadascun.


5.- El Barça i el Coinasa Liceo són dos dels tres conjunts menys golejats de la Lliga. Per tant, el duel també serà un cara a cara entre defenses i porters de primer nivell. D’una banda, Aitor Egurrola i Sergi Fernández. De l’altra, Xavi Malián.


6.- Els blaugranes Reinaldo García, Pablo Álvarez, Marc Gual i Matías Pascual han militat al Liceo en algun moment de les seves respectives carreres. Per a ells serà un duel especial i la motivació, màxima.


7.- Els blaugranes volen que el Palau continuï sent un fortí. De moment, han guanyat els sis partits de l’OK Lliga que hi han disputat aquest curs. El balanç del Coinasa Liceo com a visitant és de quatre victòries i dues derrotes.


8.- Un Palau ple és clau per impulsar l’equip cap al triomf. El Coinasa Liceo compta amb jugadors de primer nivell, com Jordi Bargalló, l’MVP de la darrera OK Lliga, i el suport del públic és fonamental en moments complicats.


9.- Els socis del Barça i els menors de 14 anys gaudeixen d’entrada gratuïta. Els socis poden triar el seient i imprimir la seva entrada des de casa o recollir una invitació a les Taquilles. Els menors de 14 anys l’han de recollir a les Taquilles. Per al públic en general, també és molt fàcil. Només cal llegir aquesta informació.


10.- Venir al Palau té premi! Un cop finalitza el partit, els jugadors del Barça agraeixen el suport rebut i firmen autògrafs i es fotografien amb tots els socis i aficionats que ho desitgin. No ho dubtis més, dissabte a les 16.15 hores, tu també jugues!

Si, tot i així, no pots venir al Palau, el partit d'aquest dissabte es podrà seguir en directe a Barça TV i en 'streaming', al lloc web del Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut