Denis: “Estic molt còmode i amb confiança al Barça B”

Denis: “Estic molt còmode i amb confiança al Barça B”

Denis Suárez va repassar els seus primers mesos com a blaugrana aquest dijous al programa ‘ADN Barça’ de Barça TV El gallec va confirmar el seu bon moment a l’equip i que està totalment adaptat al Club tot i les dificultats inicials

Denis Suárez va pentinar l’actualitat del Barça B i les seves sensacions en els seus primers mesos al Barça B aquest dijous al programa ‘ADN Barça’ de Barça TV. “Al principi em va costar una mica adaptar-me al sistema Barça, ja que jo sempre he jugat de mitja punta i aquesta posició és una mica diferent aquí. Però un cop passat un temps estic molt a gust a l’equip en la posició d’extrem o fals 9. Ara estic molt més còmode. Gràcies al míster tinc més confiança”, va explicar el gallec.

“El primer entrenament va ser molt especial, ja que vaig tenir la sort de poder-lo fer amb el primer equip, que són els millors jugadors del món”, va afegir.

Treball i centrat en el dia a dia

L’atacant blaugrana procedent del Manchester City és internacional en diferents categories de la selecció espanyola i cridat a ser un jugador important en el futur. Suárez té les idees clares i el camí que ha de seguir per arribar a l’èxit.

“Tots els jugadors que juguem en un filial tenim com a objectiu pujar al primer equip. Estic molt centrat en el Barça B i crec que treballant dia a dia i no pensar més enllà et fa estar més tranquil i t’ajuda a créixer”, va comentar Denis.

L’Hèrcules, rival amb experiència

El proper diumenge (17 hores, Esport3) l’Hèrcules d’Alacant visita el Miniestadi en un partit que serà molt important per poder pujar posicions a la taula. En aquests moments el Barça B és 18è, un punt per sobre del descens.

“No ens fixem gaire en la classificació. Hem jugat bastant bé en els últims cinc partits i ara hem de guanyar els dos partits que tenim a casa per escalar posicions a la taula”, va explicar Denis Suárez.

“L’Hèrcules és un equip històric que compta amb jugadors de molta experiència. Si aconseguim fer el nostre joc tindrem possibilitats de guanyar el partit”, va concloure el gallec.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut