Eusebio: “L’Hèrcules és un dels equips més en forma”

Eusebio: “L’Hèrcules és un dels equips més en forma”

Eusebio Sacristán ha analitzat l’Hèrcules, el proper rival, després de l’entrenament d’aquest divendres El tècnic blaugrana veu un Hèrcules en un gran moment, ja que ha guanyat cinc dels últims sis partits

El Barça B segueix preparant el dur partit que l’espera diumenge al Mini davant l’Hèrcules (17 hores, Esport3). Els homes d’Eusebio estan centrats en aquest partit, que promet ser trepidant i complicat davant d’un bon equip. “L’Hèrcules està en un molt bon moment de resultats, ja que ha guanyat cinc dels últims sis partits. És un dels equips més en forma de la categoria en aquests moments. És un rival que cal tenir molt en compte i haurem de fer les coses molt bé per guanyar el partit. Si estem al nostre nivell i l’aconseguim mantenir tindrem opcions”, ha explicat el tècnic blaugrana.

Aquest divendres s’han entrenat tots els jugadors disponibles a excepció de Sanabria, que no s’ha presentat a la sessió preparatòria. “Sanabria no ha vingut a l’entrenament i així ho he comunicat al Club. Nosaltres estem centrats en el partit de diumenge”, ha declarat Eusebio.

La continuïtat: clau

Eusebio Sacristán ha analitzat el joc del seu equip en els darrers partits, en què s’ha pogut veure una millora en el joc dels blaugranes però encara falten aspectes per retocar. “Estem fent les coses bé i bons partits, però ens falta continuïtat durant els partits. Aquesta categoria requereix estar concentrats durant els 90 minuts”, ha explicat l’entrenador del Barça B.

Opcions als extrems

El Barça B compta amb jugadors de característiques diferents que poden ocupar les posicions de l’extrem a l’atac. Dos noms propis són Joan Román i Adama, als quals s’ha volgut referir Eusebio aquest divendres. “Adama està treballant molt bé i està aprofitant tots els minuts de què disposa. En el cas de Joan Román, va començar la temporada amb un gran nivell, però problemes de pubis li han impedit estar al 100%. Ara està tornant a agafar el mateix ritme que els seus companys però la competència en aquesta posició és molt dura”, ha conclòs Eusebio.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut