FC Barcelona – HC Coinasa Liceo: Més líders que mai (4-2)

FC Barcelona – HC Coinasa Liceo: Més líders que mai (4-2)

3.483 espectadors han gaudit de la victòria blaugrana, que els col·loca a 11 punts de l’HC Liceo, més líders que mai Torra (2), Barroso i Marín han estat el golejadors locals, i Toni Pérez, de penal, i Josep Lamas han marcat per als gallecs

Més líders que mai i demostració d’aptituds davant quasi 4.000 persones. El Barça ha suat de valent per superar un dels conjunts més difícils de l’OK Lliga, el Liceo, vigent campió. Torra, amb dues dianes, Barroso i Marín han tombat el conjunt de Carlos Gil. Els gallecs han intentat escurçar distàncies amb els gols de Toni Pérez i Josep Lamas, però s’han quedat a mig camí davant d’un enorme Egurrola. Amb aquest triomf el Barça se situa 11 punts per sobre del Liceo.

Duel de titans

Intensitat marcada pels dos millors conjunts, segons els números, de l’OK Lliga. El Barça ha estat el primer d’inquietar la porteria d’un Malían molt atent. Els gallecs han apostat, inicialment, per guardar-se en zona i els blaugranes han optat per marcar individualment l’ofensiva liceista.

Torra i Bargalló han estat els homes més destacats en els primers compassos. Torra ha fet lluir Malián en una pilota interior i Bargalló, aprofitant una recuperació d’Ordóñez, ha fet estavellar l’esfèrica al pal.

Torra, el que sempre apareix

La insistència del de Tordera s’ha convertit en un míssil inapel·lable per a Malián. El davanter blaugrana ha provat sort des de llarga distància i ha etzibat un xut que ha sorprès el porter visitant i s’ha col·lat per sota el seu cos (1-0, min 11).

El gol, però, no ha suposat un input negatiu per als gallecs, que han seguit apostant per un hoquei ofensiu. El gran problema l’han trobat sota pals. Egurrola, pletòric, ha mantingut a zero la seva porteria durant els primers 25 minuts.

Ambdós equips han arribat a la desena falta, però han desaprofitat les faltes directes corresponents. Lamas, en una jugada personal, ha tornat a fer trontollar la porteria d’Egurrola amb un llançament al pal.

No perdonen

D’un bon contraatac ha nascut el penal del segon. L’encarregat d’executar-lo ha estat Marc Torra. El '8'‘blaugrana no ha perdonat i ha tret les teranyines a l’esquadra de Malián. Amb l’escopeta afinada els blaugranes han aprofitat per fer més gran la ferida. Barroso, que ha marcat una desmarcada a l’espai impecable, ha culminat la jugada amb una gran vaselina davant la sortida de Malián (3-0, min 31).

Sentència a cop de càstig

El cúmul de faltes ha estat la tònica habitual de la represa. Ambdós equips s’han carregat faltes per donar pas als llançaments de directa. De cinc directes, un sol gol. En la vintena falta gallega Raul Marín no ha perdonat el seu llançament (4-1, min, 42). Per la seva banda, el Liceo ha retallat distàncies des del punt de penal. Un llançament de Toni Pérez, previ al gol de Marín, i un revers de Josep Lamas a la frontal han escurçat l’electrònic (4-2, min 44).

Bargalló ha tingut l’opció de retallar una mica més la distància, també en un llançament de falta directa, però una vegada més ha topat amb la seguretat d’Egurrola.

Amb aquesta victòria el Barça consolida el seu liderat i amplia l’avantatge a 11 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut