Retorn als entrenaments del Barça d’handbol

Retorn als entrenaments del Barça d’handbol

Amb només cinc jugadors del primer equip, els homes de Pascual han tornat dimarts als entrenaments

La disputa del Campionat d’Europa de seleccions ha deixat sense efectius el FC Barcelona d’handbol en el seu retorn als entrenaments. Deu jugadors del primer equip a Dinamarca; Stranovsky, amb Eslovàquia jugant la classificació per al Mundial, i el jove del filial Kasal, també a l’Europeu, són les absències que té Pascual en el retorn a la feina.

El primer entrenament

Dimarts a les 10 h i al Palau Blaugrana cinc jugadors del primer equip més el jove del filial David Balaguer han tornat als entrenaments. Sterbik, Saric, Juanín, Ariño i Saubich eren els jugadors del Barça d’handbol que s’han retrobat a la pista.

Aquests jugadors s'entrenaran aquests dies a Barcelona amb un pla de treball que inclou sessions matinals i tres sessions de tarda.

Sterbik, a part; Stranovsky torna el 21

Arpad Sterbik, que no ha pogut participar en l’Europeu de seleccions per un problema al genoll dret, farà aquests dies treball de prevenció i recuperació.

Per la seva banda, Martin Stranovsky es reincorporarà als entrenaments del FC Barcelona d’handbol el 21 de gener, un cop finalitzada la convocatòria amb la selecció d’Eslovàquia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut