Protagonisme repartit per encarar el tram decisiu

Protagonisme repartit per encarar el tram decisiu

L’àmplia plantilla d’aquesta temporada, amb 14 jugadors a la rotació, permet repartir més els minuts per encarar les competicions En la victòria contra el Múrcia (96-63) tots els jugadors que van saltar a la pista ho van fer un mínim d’onze minuts

S’acosta el tram decisiu de la temporada i el Barça de bàsquet hi arriba en forma. A la Liga Endesa hi ha l’objectiu de guanyar els dos partits que queden de la primera volta per arribar a la Copa del Rei com a cap de sèrie. A l’Eurolliga, seguir sumant per superar el Top 16. Per tot això, els catorze integrants de la plantilla d’aquesta temporada són fonamentals per aspirar a l’èxit en totes les competicions.

Amb el Múrcia, protagonisme per tots

El partit de diumenge amb el Múrcia va servir per donar confiança a alguns jugadors que, tot i disposar de menys minuts habitualment, també són importants. De fet tots els jugadors que van saltar al parquet van jugar un mínim d’onze minuts. El jugador que va jugar menys minuts va ser Oleson amb 11 minuts i el que més, Abrines sense arribar als 30 minuts.

D’altres com Todorovic (22 minuts), Pullen (21 minuts) i Hezonja (17 minuts) van aprofitar l’oportunitat que Xavi Pascual els va brindar per reivindicar-se. Pullen va exprimir el seus minuts al màxim: 18 punts i 5 assistències. Todorovic va anotar 9 punts i Hezonja va acabar amb 7.

Repartiment de minuts

El ritme constant de partits i les lesions que van sorgint obliga a Xavi Pascual a dosificar els jugadors per arribar en plena forma a les fases finals de totes les competicions. Si ens fixem en els tres últims partits, Papanikolaou, després de disputar més de trenta minuts contra Laboral Kutxa en lliga i Fenerbahçe en Eurolliga, diumenge va jugar poc més de 20 minuts. Oleson també va baixar els minuts en pista davant el Múrcia (11) després de jugar-ne 21 a Vitòria i 28 a Istanbul.

En canvi, jugadors com Pullen, que de moment tenen menys protagonisme, també aporten minuts de qualitat. El base nord-americà ja ha fet dues actuacions destacades a la Lliga Endesa. A l’esmentada de Múrcia se li han de sumar els 24 punts que va anotar a Fuenlabrada en tan sols 19 minuts en pista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut