Debut dels blaugranes a l’Europeu d’handbol

Debut dels blaugranes a l’Europeu d’handbol

Triomfs de Noddesbo i els cinc blaugranes que juguen amb Espanya i derrotes de Kasal amb Txèquia i Lazarov amb Macedònia

L’Europeu d’handbol ja marxa a Dinamarca. En la primera jornada ja es va veure sobre les pistes el gran gruix de jugadors del FC Barcelona que estan jugant el torneig. Triomf de la selecció espanyola sobre Hongria, derrota de Kasal en el Txèquia-Àustria i Noddesbo es va imposar a Lazarov en el duel entre blaugranes de la primera jornada.

Els blaugranes, clau en el triomf d’Espanya

Tomás, Viran, Gurbindo, Entrerríos i Sarmiento van ser clau en el triomf de la selecció espanyola per 34 a 27 davant Hongria. Els blaugranes van aportar 11 gols per al triomf espanyol davant una de les seleccions més potents del grup B.

Tomás va liderar l’aspecte golejador dels blaugranes que juguen amb Espanya amb cinc gols; Entrerríos hi va contribuir amb tres gols; Sarmiento, amb dos; Gurbindo, amb 1, i Viran Morros va ser un dels puntals defensius de la selecció entrenada per Manolo Cadenas.

Noddesbo supera Lazarov

En el duel fratricida de la primera jornada, la Dinamarca de Jesper Noddesbo va superar la Macedònia de Kiril Lazarov per 29 a 21.

Malgrat els set gols de Lazarov, màxim referent ofensiu dels macedonis, poc van poder fer els seus davant una selecció danesa que parteix com una de les grans favorites a l’or.

Kasal cau en el debut

Per un contundent 30 a 20 la selecció txeca, en què juga el jugador del filial de l’handbol blaugrana Mihal Kasal, va caure davant Àustria. Kasal va aportar dos gols al seu equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut