Millora sense recompensa per al bàsquet femení (70-79)

Tot i que va mostrar un millor joc, el bàsquet femení blaugrana va caure per nou punts davant el Campus Promete

Les de Tito Sobrín, amb el nou any, van millorar el seu joc en el primer partit de la represa de la competició. Malgrat aquest fet, no van poder superar el Campus Promete de Logronyo, que es va endur el triomf del pavelló Juan Carlos Navarro.

Bon joc i certa igualtat

Va començar bé el partit per a les locals amb un avantatge de sis punts (10 – 4) en tres minuts de joc però un temps mort, el domini del rebot i l'encert en els tirs de la jugadora camerunesa *NJONKOU van destrossar el partit en els restants set minuts del primer quart, que va  acabar amb 12 -22.

El segon quart va ser molt igualat, amb molt bona feina de Verbo, Mestres i Bellido, que havia de lluitar amb la pivot del CD Promete. El partit va arribar al descans a (28-37) nou punts que no es veien difícils de recuperar pel joc vist.

El rebot marca

El tercer quart volia ser una còpia del primer i les de Logronyo es van escapar de nou en el marcador: +18 per a les de La Rioja en un obrir i tancar els ulls.

Però els intercanvis de possessions ràpides, molts punts i molts contraatacs donaven avantatge a les joves jugadores del Baix Llobregat (les visitants tenen un equip de set jugadores amb poques rotacions); la intensitat de les catalanes les van ficar dins del partit, amb 11 punts i en 10 minuts de joc.

Tot i que es va lluitar fins a l’últim minut per la victòria, un desavantatge de set punts a pocs minuts del final i les segones i terceres opcions de tir dels seus pivots van deixar les de Tito sense premi final.