Ja es poden adquirir les entrades per animar el Barça Alusport a la Copa d’Espanya

Ja es poden adquirir les entrades per animar el Barça Alusport a la Copa d’Espanya

La Copa d’Espanya s’apropa i els seguidors culers ja poden adquirir les entrades per a la Copa d’Espanya

Els aficionats del futbol sala poden estar d’enhorabona. Les entrades per gaudir de la Copa d’Espanya que es disputarà a Logronyo s’han posat a la venda i tots aquells que ho vulguin ja poden reservar el seu per donar suport al Barça Alusport, que intentarà revalidar per quarta vegada consecutiva el títol de Copa d’Espanya.

La compra de les entrades es pot fer a través del web de l’LNFS (www.lnfs.es ) a partir del 21 de gener i s’haurà de seleccionar la grada imparell designada per a l’afició blaugrana. També es podrà fer la reserva a través del correu de la secció de futbol sala (futbolsala@fcbarcelona.cat). El Club disposa de 100 entrades per la Copa d’Espanya. La compra realitzada a través de la secció implica al club l’organització de l’arribada dels aficionats al pavelló de manera conjunta. La data límit per fer les peticions és el 7 de febrer.

També es podran adquirir entrades individuals per als quarts de final amb un preu de 12 € per a adults i 5 € per a nens. Per a les semifinals i la final, el preu de cada entrada serà de 15 € per a adults i 5 € per a nens. A aquest preu s’hi hauran d’afegir les despeses de gestió, que en aquest cas seran de 0,50 €. Les entrades seran numerades i l’LNFS ha assignat la graderia imparell per a l’afició culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut