Moritz Vendrell-FC Barcelona (3-8): Inèrcia guanyadora

Recital al Vendrell del Barça, que reforça el liderat de la Lliga gràcies als gols de Pablo Álvarez (3), Reinaldo (2), Torra (2) i Matías Pascual L’equip ha seguit l’operativa d’altres compromisos, marcant al principi i decidint a la represa

Tres dies després de la victòria contra el Liceo, el Barça d’hoquei patins ha sumat els tres punts d’una pista tan complicada com és la del Moritz Vendrell (tercer classificat). El conjunt dirigit per Ricard Muñoz ha encarrilat el triomf aviat, amb dos gols matiners i amb les intervencions d’un incommensurable Aitor Egurrola. Tot i que els locals han aconseguit anivellar l’electrònic abans del descans, el líder de l’OK Lliga els passaria per sobre a la represa, amb tres minuts excepcionals.

Comença bé

Com havia succeït en altres partits, el Barça ha colpejat d’hora. Tot just als 28 segons, Pablo Álvarez ha anotat el 0-1. El gol ha trastocat força els plans dels locals, conscienciats a tancar-se al darrere i trobar opcions al contraatac. Per si fos poc, Reinaldo García ha marcat el segon al minut vuit amb un gran llançament. El conjunt blaugrana es mostrava efectiu i comptava amb la garantia a la porteria d’Aitor Egurrola.

Un doblet de Cortijo situa el 2-2 al descans

El porter barcelonista ha aturat fins a tres penals a la primera part i es convertia en un malson per al Vendrell, com ja ho havia estat per al Liceo. Els locals, a més, també han topat amb els pals. El Barça ha tingut també les seves oportunitats, però el premi l’han rebut els de Guillem Cabestany amb dues dianes seguides de Cortijo. S’equilibrava el marcador en un vist i no vist. S’estava vivint una primera part vibrant en un pavelló ple.

Recital a la represa

S’obria un nou panorama per a la segona part. Després de l’inici, poc s’esperava el Vendrell presentar-se a la represa amb empat. Però Reinaldo l’ha despertat del somni al segon minut de la segona meitat amb una altra canonada. Es complia la tònica habitual de la temporada dels culers, acostumats a fer mal al principi de cada període. Així, el Barça ha posat en marxa la piconadora i ha sentenciat per mitjà de Torra (2) i Pablo Álvarez.

Quatre gols en tres minuts

Amb el Vendrell fora del partit, el Barça no tindria pietat i ha seguit ampliant l’avantatge amb el tercer de Pablito, quan el rival es trobava en inferioritat numèrica (min 37). S’havien vist quatre gols en tres minuts. La desena falta culer ha estat aprofitada pels de casa per escurçar distàncies gràcies a Ferrer (min 43). Ricard Muñoz optava per rotar els seus jugadors i tancar una nova meritòria i vistosa victòria a l’OK Lliga. Matías Pascual l’ha rubricat amb un golàs.