Els blaugranes lideren les seleccions a l’Europeu d’handbol

Els blaugranes lideren les seleccions a l’Europeu d’handbol

Lazarov amb 12 gols, Tomás amb 8 i Noddesbo amb 5, clau a la segona jornada dels grups A i B

Dimarts es va disputar la segona jornada dels grups A i B de l’Europeu d’handbol. Lazarov i Kasal es van veure les cares en el Macedònia-Txèquia, que va acabar amb empat a 24 amb 12 gols del macedoni. Els blaugranes que juguen amb Espanya van suar de valent per vèncer Noruega per 27 a 25 i Noddesbo amb Dinamarca va superar Àustria per 33 a 29.

Lazarov ‘on fire’

Dotze dels 24 gols que va marcar Macedònia en l’empat a 24 davant la Txèquia de Mihal Kasal van venir de la mà del blaugrana Kiril Lazarov.

Amb aquest empat Lazarov i Kasal hauran d’esperar a la darrera jornada de la competició per saber si les dues seleccions que representen poden accedir a la segona fase de la competició.

Victòria treballada

Per la seva part Viran, Tomás, Sarmiento, Gurbindo i Entrerríos van haver de treballar de valent per superar per 27 a 25 Noruega i certificar amb aquest triomf el pas a la segona fase de la competició.

Víctor Tomás va destacar en l’aspecte golejador amb vuit gols, amb un 80% d’efectivitat en el llançament.

Noddesbo, als 7 metres

Noddesbo, amb cinc gols, va ajudar Dinamarca a superar Àustria per 33 a 29. El pivot blaugrana va fer un 100% d’efectivitat en el llançament a porteria en els 28 minuts que va ser sobre la pista. Dinamarca ja està classificada per a la segona fase.

Cal destacar que Noddesbo va llançar tres penals, fet poc habitual, i que va marcar en els tres llançaments que va executar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut