Tres triomfs més per al planter blaugrana

Tres triomfs més per al planter blaugrana

El Júnior, el Juvenil i l’Infantil van tancar la jornada amb golejades; el Sub-23 va empatar al Vendrell, i només s’ha viscut l’ensopegada del Primera Nacional

El filial blaugrana va perdre a la pista del Sant Feliu (6-4), un equip que l’any passat jugava a l’OK Lliga. Tot i la derrota, el Barça B continua al capdavant de la classificació amb 22 punts, els mateixos que el Mataró. Aquest cap de setmana toca afrontar un desplaçament difícil a la pista de l’Enrile Pas Alcoi.

El Sub-23 va perdre al Palau contra el Sant Cugat (2-3) i aquest dimarts va empatar a la pista del Vendrell (5-5). Dos resultats que li han impedit acabar d'escalar posicions a la classificació de la Lliga ACHP. El següent partit serà el 25 de gener, amb la visita del Vic, el líder.

Victòries dels més petits

L’equip Júnior es va imposar amb claredat al Vendrell (1-7) gràcies als gols d’Ignacio Alabart (3), Ignasi López (2) i Adrià Salvadó (2). El desplaçament del Primera Nacional a Alcoi, amb la presència de diversos jugadors júniors, ha obligat a aplaçar el duel del cap de setmana vinent. El Juvenil tampoc va fallar i manté la primera posició de la classificació. Marc Palazón (5), Oriol García (2), Sergi Llorca, Joan Galbas i Joan Leal van segellar el triomf a Sentmenat (1-10).

Per últim, l’Infantil va signar una golejada a Sant Hipòlit de Voltregà (0-6). Pablo Nájera (2), Dídac Llobet, Pol Manrubia, Ferran García i Aleix Borregán van ser els autors dels gols blaugrana. Els més petits són líders de la seva Lliga i aquest dimecres disputen un partit ajornat corresponent a la primera jornada del campionat.

Els propers partits

Primera Divisió: Enrile Pas Alcoi – FC Barcelona (dissabte, 18 de gener, 20.15 hores)

Júnior: FC Barcelona – Congrés (dimecres, 22 de gener, 21 hores)

Juvenil: FC Barcelona – Manlleu (dissabte, 18 de gener, 11.15 hores)

Infantil: FC Barcelona – Manresa (dimecres, 15 de gener, 21 hores)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut