El Femení A empata davant les campiones de Corea del Sud (1-1)

El Barça ha disputat un partit amistós aquest dimecres davant el Hyundai coreà amb el resultat final d’empat a un gol Xavi Llorens ha pogut donar minuts a les jugadores menys habituals en un duel molt igualat davant les campiones de Corea del Sud

El Femení A ha empatat (1-1) davant l’FC Hyundai, les campiones de la lliga coreana, en un partit amistós disputat aquest dimecres a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Alexia ha neutralitzat a la segona meitat (min 53) el gol inicial de les coreanes, obra de Lim Seon joo (min 22).

El partit ha servit a Xavi Llorens per donar minuts a les jugadores menys habituals i com a preparació del partit de Lliga de diumenge (11 hores, Barça TV) davant la Reial Societat. A més, aquest dimecres ha estat el debut de Jenni Hermoso amb el Barça, en què ha quallat una notable actuació. Les coreanes estan fent la seva pretemporada en terres catalanes i tenen previst jugar davant d’altres equips del territori.

Primera meitat igualada

El Femení A s’ha vist sorprès a la primera part per un bon equip coreà que ha volgut la possessió de la pilota i ha tingut les idees molt clares. Les blaugranes, però, han tingut ocasions de gol, sobretot a les botes de Karol i Alexia, sense sort de cara porteria.

Lim Seon Joo ha estat més encertada (min 22) a la sortida d’un córner, en que ha pogut batre Chelsea per fer el primer gol per a les visitants.

Debut de Jenni Hermoso

El nou fitxatge del Barça B, Jenni Hermoso, ha debutat amb el Barça a l’inici de la segona meitat. La madrilenya ha començat a demostrar la seva qualitat i aquests primers minuts li aniran molt bé per acoblar-se al joc que demana Xavi Llorens.

El segon acte, blaugrana

El Barça ha sortit al camp a la segona meitat amb més intensitat i Alexia (min 53) ha aconseguit posar les taules al marcador després de rematar un córner. Les blaugranes han aconseguit imposar el seu joc de possessió i atac i han buscat la victòria fins al final però sense sort de cara al marc rival. Al final, taules al marcador en un partit en què les coreanes han deixat bones sensacions.