Es donen tots els al·licients per veure un gran partit al Palau

Es donen tots els al·licients per veure un gran partit al Palau

Feia molt temps que tots dos equips no estaven tan amunt a la classificació

El derbi és un partit diferent per a tothom implicat. Els jugadors ho saben; l’entrenador, també; i els aficionats del Palau de futbol sala tenen el mateix sentiment. És per això que Marc Carmona, tècnic del Barça Alusport, i Paco Sedano n’han parlat avui abans de l’entrenament per preparar el partit davant del Marfil Santa Coloma.

Marc Carmona té molt clar el que significa aquest partit: “Sempre diem que el derbi del futbol sala és un dels que segurament més s’acosten al que vol dir la paraula ‘derbi’. Independentment de la classificació, de les plantilles, acostumen a ser partits molt igualats”. De la mateixa opinió és el porter Paco Sedano: “És un partit especial, és un derbi. Serà un partit molt maco i molt apassionant. Porto molts anys aquí i sempre són partits molt igualats i espectaculars”.

El fet que els dos equips estiguin tan amunt a la classificació fa el partit encara més especial. A la rivalitat habitual entre els dos conjunts s’hi suma, a més, la lluita per seguir al capdavant de la classificació de l’LNFS. “Estan molt bé, estan en una dinàmica molt bona, marcant molts gols. Per tant, hi ha tots els al·licients per veure una altra vegada un gran partit al Palau. Esperem un Marfil tan agressiu com a la primera volta. Pels partits que hem vist d’ells, estan intentant jugar igual a casa que a fora. Esperem que ens pressionin a dalt també, igual que allà. No esperem que canviïn el seu plantejament. Esperem un partit molt similar”.

Els blaugranes arriben al partit en un estat de forma òptim. Han guanyat els darrers cinc partits de l’LNFS i podrien establir la millor ratxa de victòries al campionat de Lliga en cas de guanyar demà els colomencs. “Nosaltres ara estem bé de sensacions. Hem fet tres partits consecutius a fora molt bons, hem millorat els percentatges d’encert respecte a la primera volta, l’equip segueix amb la mateixa solidesa al darrere i tenim la sensació que estem en un bon moment”, ha valorat el tècnic culer.

Diego, la possible novetat

La recent incorporació blaugrana, Dyego, podria debutar amb el Barça Alusport al Palau Blaugrana. El tècnic n’ha volgut valorar l’adaptació al conjunt blaugrana: “No tenim previst encara què passarà amb Dyego. Ell ve d’estar vint dies parat, ha tingut una temporada molt llarga i encara no està bé físicament; des del punt de vista tàctic encara li falten moltes coses. No està per jugar en les mateixes condicions que els altres però demà decidirem si entra a la convocatòria o no”. El seu company té clar que el Barça Alusport l’ha encertat amb el fitxatge del jove jugador brasiler. “Dyego m’ha semblat molt bo. Si està al Barça és perquè és un bon jugador. Fa poc temps que hi és i és molt aviat. Les sensacions que tinc són bastant bones. Només fa una setmana que s’entrena amb nosaltres i té molta qualitat. Serà molt bo. Xuta molt bé amb les dues cames. Un altre jugador que xuta bé. Per a nosaltres, els porters, significa que ens emportarem alguna pilotada als entrenaments però als partits segur que en ficarà”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut