Xavi Pascual: “Guanyar aquest partit ens fa feliços”

Xavi Pascual: “Guanyar aquest partit ens fa feliços”

“Hem jugat un segon temps molt complet que ens dóna aquesta victòria”, ha dit l’entrenador blaugrana “En el tercer quart m’he trobat molt còmode, m’he oblidat dels problemes i les pilotes han entrat”, ha explicat Juan Carlos Navarro

L’Olympiacos ha perdut el seu primer partit de l’Eurolliga a casa i Xavi Pascual s’ha mostrat content pel resultat: “Sempre és un plaer jugar amb aquest ambient, és un dels partits grans d’Europa i ens fa feliços haver-lo guanyat”.

El tècnic ha explicat que ha estat “un partit molt competit” i que “a la segona part hem estat molt millors en el rebot defensiu”.  “Hem jugat un segon temps molt complet que ens dóna aquesta victòria”, ha afegit.

El de Gavà també ha dit que “ara estem creixent, jugant a un bon nivell, i hem recuperat a Lorbek i Oleson, que són molt important per a nosaltres”.

Navarro: "Sempre és motivador jugar en un ambient així"

Juan Carlos Navarro també ha mostrat la seva alegria per la victòria aconseguida a Grècia: “Estem contents del partit que hem fet, ha estat un partit molt seriós, com els últims tres”. Amb 21 punts, el de Sant Feliu de Llobregat ha estat el màxim anotador de l’equip i ha comentat que “a la segona part hem controlat el rebot ofensiu d’ells i sempre és motivador jugar en un ambient així”. 

“En el tercer quart m’he trobat molt còmode, m’he oblidat dels problemes, he tingut sort i les pilotes han entrat. Tothom –ha continuat– ha aportat, ha fet el seu treball i d’això es tracta”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut