Local

Dia gloriós per als blaugranes a l'Europeu d'handbol

Dinamarca i Espanya passen a la segona fase amb 4 punts i la Macedònia de Lazarov assoleix la classificació

Fi de la primera fase de la competició als Grups A i B de l'Europeu d'handbol. Dinamarca amb Noddesbo es classifica per a la Main Round, on es trobarà amb els cinc companys del Barça que juguen amb Espanya. Lazarov, amb Macedònia, també passa a la fase següent.

Lazarov, màxim golejador

Amb els vuit gols amb què ha contribuït al triomf de Macedònia per 22 a 21 davant Àustria, el blaugrana Kiril Lazarov és el maxim golejador del campionat amb 27 gols en tres partits.

Aquesta ajustada victòria permet a Macedònia jugar la segona fase de la competició amb dos punts acumulats.

Bona versió d'Espanya

Tomás, Viran, Gurbindo, Entrerríos i Sarmiento passen a la fase següent amb quatre punts després del triomf d'Espanya per 33 a 28 davant Islàndia.

Tomás ha marcat cinc gols i Entrerríos, un, en un partit en què Espanya ha fet un bon joc, especialment al final.

Noddesbo i Dinamarca deixen fora Kasal

Amb el triomf de Dinamarca per 33 a 29, la selecció del blaugrana Noddesbo es classifica per a la segona fase amb quatre punts i deixa fora la Txèquia del jove jugador del filial blaugrana Mihal Kasal, que acaba la seva participació en l'Europeu.

La composició del grup 1

Per al grup 1 de la segona fase, en què els dos primers classificats jugaran les semifinals, s'han classificat: Dinamarca i Espanya, amb quatre punts; Macedònia, amb dos; Islàndia i Hongria, amb un, i Àustria, amb cap punt.

Els equips que han jugat a la primera fase no es tornen a enfrontar, acumulen els punts, i els tres partits de cadascuna de les seleccions seran contra els rivals de l'altre grup de la fase inicial.

Més notícies aquí