Dia gloriós per als blaugranes a l'Europeu d'handbol

Dia gloriós per als blaugranes a l'Europeu d'handbol

Dinamarca i Espanya passen a la segona fase amb 4 punts i la Macedònia de Lazarov assoleix la classificació

Fi de la primera fase de la competició als Grups A i B de l'Europeu d'handbol. Dinamarca amb Noddesbo es classifica per a la Main Round, on es trobarà amb els cinc companys del Barça que juguen amb Espanya. Lazarov, amb Macedònia, també passa a la fase següent.

Lazarov, màxim golejador

Amb els vuit gols amb què ha contribuït al triomf de Macedònia per 22 a 21 davant Àustria, el blaugrana Kiril Lazarov és el maxim golejador del campionat amb 27 gols en tres partits.

Aquesta ajustada victòria permet a Macedònia jugar la segona fase de la competició amb dos punts acumulats.

Bona versió d'Espanya

Tomás, Viran, Gurbindo, Entrerríos i Sarmiento passen a la fase següent amb quatre punts després del triomf d'Espanya per 33 a 28 davant Islàndia.

Tomás ha marcat cinc gols i Entrerríos, un, en un partit en què Espanya ha fet un bon joc, especialment al final.

Noddesbo i Dinamarca deixen fora Kasal

Amb el triomf de Dinamarca per 33 a 29, la selecció del blaugrana Noddesbo es classifica per a la segona fase amb quatre punts i deixa fora la Txèquia del jove jugador del filial blaugrana Mihal Kasal, que acaba la seva participació en l'Europeu.

La composició del grup 1

Per al grup 1 de la segona fase, en què els dos primers classificats jugaran les semifinals, s'han classificat: Dinamarca i Espanya, amb quatre punts; Macedònia, amb dos; Islàndia i Hongria, amb un, i Àustria, amb cap punt.

Els equips que han jugat a la primera fase no es tornen a enfrontar, acumulen els punts, i els tres partits de cadascuna de les seleccions seran contra els rivals de l'altre grup de la fase inicial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut