Els èxits de Marc Carmona són reconeguts per la Federació Catalana de Futbol

Els èxits de Marc Carmona són reconeguts per la Federació Catalana de Futbol

L’entrenador ha estat guardonat pel Comitè Tècnic d’Entrenadors com a reconeixement pels èxits assolits amb el Barça Alusport Aquests premis s’han entregat en un sopar de gala organitzat en el marc del Dia de l’Entrenador Català

A part de guanyar títols d’equip com a entrenador del Palau Blaugrana, Marc Carmona també obté premis individuals. L’entrenador del Barça Alusport va ser aquest divendres un dels guardonats de la Nit de l’Entrenador català.

El tècnic va veure reconeguts els èxits esportius del seu equip en un guardó que organitza el Comitè Tècnic d’Entrenadors de la Federació Catalana de Futbol, en el marc del XXXII Dia de l’Entrenador Català. En el sopar de gala va homenatjar-se els entrenadors amb els èxits més destacats de la temporada anterior.

Protagonisme blaugrana

Carmona va ser un dels deu premiats de la Nit de l’Entrenador per haver aconseguit guanyar la Lliga LNFS, la Copa del Rei i la Copa LNFS. En el sopar de gala celebrat divendres també van ser homenatjats els entrenadors blaugrana Xavi Llorens i Jordi Vinyals, responsables del Barça Femení de futbol i del Juvenil A.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut