Triomf del vòlei masculí del Barça davant el CV Leganés (3-1)

Els homes de Sergi Bosch sumen un altre triomf a casa consolidat en els dos darrers sets

En el partit celebrat dissabte a la tarda a les 18 h al Parc Esportiu Llobregat els blaugranes s'han imposat al conjunt madrileny CV Leganés.com per 3-1. Malgrat la igualtat inicial, els blaugranes han desenvolupat el seu millor vòlei en els dos darrers sets i s’han endut un triomf de mèrit.

Un set per a cada equip

Els locals han començat forts, ja amb avantatge al marcador, al qual els visitants anaven responent intentant ajustar les diferències. Els atacs dels centrals Cayu Vegas i Marcé, juntament amb una bona actuació d'Ángel Galindo, han permès adjudicar-se la primera mànega per 25-22.

En el segon set l'equip visitant s'ha despertat i ha començat molt més lluitador, però els jugadors de Sergi Bosch han reaccionat posant-se per davant, fins que els madrilenys han aconseguit marxar cap al final del set i adjudicar-se’l per 21-25.

Cap fred i bon vòlei

Al tercer set els blaugranes han començat amb una intensitat molt alta, forçant la recepció visitant. Seguint  la tònica constant del primer set, afegint-hi els dobles canvis realitzats i l’entrada de Fran Plaza, l’equip ha mantingut el cap fred en situacions compromeses. El set ha anat de la banda local per 25-22.

A l’últim set els de Sergi Bosch volien acabar la feina i l’han començat amb força i contundència, dificultant la recepció visitant i tancant molt bé el bloqueig. Finalment s'ha aconseguit una diferència còmoda, 25-18.