Mal dia per al vòlei femení (3-0)

Mal dia per al vòlei femení (3-0)

Les blaugranes cauen per un contundent 3-0 davant el CVVH Dulce de Leche Mardel en un partit per oblidar

El dissabte 18 de gener es va convertir en un dia negre per a les jugadores del nostre primer equip. El CVVH va vèncer per un contundent 3-0 en un partit en què les blaugranes no van aconseguir ni tan sols sortir a la pista.

Inici demolidor

El primer set començava amb un 10-2 a favor de les locals que ja augurava que les nostres noies no estaven pel que havien de fer. I així va ser, fins al 25-17, tot i que l'entrenadora Marta Gens intentés canviar el ritme fent algunes modificacions en l'equip de joc.

El segon set seguiria la mateixa tònica, amb molts errors de recepció de les visitants i un gran joc ofensiu en el bloqueig de les de Vall d'Hebron, que es van anotar aquesta segona mànega per un contundent 25-15.

Més concentració sense recompensa

Finalment, tot i veure un Barça una mica més concentrat en el darrer set, les de Marta Gens van anar sempre per darrere en el marcador fins a un 25-22 en contra final que decidiria el partit de cara a les locals. Tres punts que s'escapen i les allunyen una miqueta més de les primeres posicions.

Partit molt fred i amb un nombre excessiu d'errors que no van permetre a les del Barça lluir el joc al qual ens havien acostumat últimament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut