Responsables blaugrana han donat una conferència a Filadèlfia (EUA)

Responsables blaugrana han donat una conferència a Filadèlfia (EUA)

Txus Lahoz i Miguel Tablado han compartit les experiències del futbol sala blaugrana amb entrenadors i jugadors nord-americans

El model del Barça se segueix arreu. I en qualsevol pràctica esportiva. Ho demostra el fet que aquest passat cap de setmana Txus Lahoz, responsable del futbol formatiu del Club, i Miguel Tablado, entrenador del Cadet, han estat a Filadèlfia (EUA) per tal d’explicar el funcionament del model Barça de futbol sala.

Txus Lahoz va fer una conferència al Philadelphia Convention Center organitzada per la National Soccer Coaches Association of America per explicar el funcionament de la secció del futbol sala dins d’un club de futbol i la tasca socioeducativa que realitza. Lahoz va ser delegat de la secció de futbol sala durant diverses temporades i en fa quatre que és el responsable del futbol formatiu blaugrana. A la jornada de tecnificació duta a terme la primera setmana de gener diversos entrenadors americans van poder observar in situ el treball que els entrenadors culers van fan amb els jugadors de futur del Barça Alusport.

D’altra banda, l’entrenador de l’equip cadet, Miguel Tablado, va fer una sessió de treball dirigida a nens d’entre 12 i 15 anys que practiquen el futbol sala a Filadèlfia i la seva zona d’influència. En aquesta sessió, el tècnic blaugrana va mirar de donar unes guies de la manera d’entrenar específicament el futbol sala per intentar millorar el nivell dels participants.

La ciutat de l’amor fraternal té una llarga tradició de futbol als Estats Units i és una de les ciutats amb més tradició de futbol a la costa est. Tot i això, només tenen una franquícia a la lliga professional de futbol nord-americana (MLS) des del 2010 però l’amor pel futbol europeu ve de llarg, ja que als anys 30 era una ciutat amb un fort arrelament a l’esport. Filadèlfia és una de la les ciutats amb més tradició esportiva de tot el país. Les quatre grans lligues professionals tenen equips i tots han tingut molt d’èxit durant la seva història. L’NFL té els Eagles; l’NBA, els 76ers; l’MLB té els Phillies, i l’NHL té els Flyers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut