Les opcions dels blaugranes per accedir a semifinals de l’Europeu

Les opcions dels blaugranes per accedir a semifinals de l’Europeu

Els blaugranes de França, Espanya i Dinamarca, els jugadors amb més opcions de ser a la lluita per les medalles

Dues jornades per a la fi de la segona fase de competició i 10 jugadors del FC Barcelona d’handbol jugant per entrar a les dues primeres places de cada grup, que donen accés a les semifinals del torneig.

Els blaugranes del Grup 1

Els cinc blaugranes que juguen amb Espanya i la Dinamarca de Jesper Noddesbo són els blaugranes del Grup 1 que més opcions tenen de ser a semifinals.

Dinamarca, malgrat que el blaugrana Jesper Noddesbo no participa en aquesta segona fase per decisió tècnica després d’haver jugat la primera, lidera el seu grup i depèn de si mateixa per ser a les semifinals. Els danesos tenen 6 punts i amb un triomf davant Hongria podrien tenir el pas a semis garantit.

Tomás, Viran, Entrerríos, Gurbindo i Sarmiento, amb Espanya, ocupen la segona posició del grup. Els partits que els resten davant Àustria i Macedònia resultaran clau per mantenir aquesta posició que dóna dret a ser a les semifinals.

Per la seva part la Macedònia de Kiril Lazarov ocupa, amb dos punts, el cinquè lloc del grup, i malgrat que tenen opcions si guanyen els dos partits que resten, la dificultat per ser a semifinals és extrema.

Opcions dels blaugranes al Grup 2

En el grup 2 Karabatic i Sorhaindo, amb França i Rutenka amb Bielorússia conformen la representació blaugrana a les seleccions que lluiten per ser a semifinals.

Karabatic i Sorhaindo tenen 6 punts i lideren el Grup 2. Un triomf, en el proper partit davant Bielorússia, podria ser suficient depenent de la resta de resultats, per ser a semifinals.

Per la seva banda, Rutenka amb Bielorússia, tanca el grup amb cap punt, i la seva presència a semifinals és matemàticament impossible.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut