El Cadet A ha guanyat l’Aspire Qatar i lluitarà per la 5a posició

Els blaugranes han aconseguit guanyar l’Aspire Qatar (3-1) aquest dilluns a l’Al Kass International Cup Els de Quique Álvarez segueixen competint i buscaran la cinquena plaça d’aquest prestigiós torneig davant el Manchester City

El Cadet A segueix competint a l’Al Kass International Cup tot i haver caigut als quarts de final davant el Fluminense dissabte passat (2-0). Tot i no poder lluitar per la primera plaça els blaugranes buscaran ser cinquens després de vèncer (3-1) l’Aspire Qatar aquest dilluns.

El Manchester City que ha vençut (3-0) el Kashiwa Reysol serà el rival dels blaugranes el proper dimecres (15.45, hora catalana) per saber qui ocuparà el cinquè lloc a la classificació final.

Javi Ruiz i Jang donen avantatge

Els blaugranes han portat el control de la primera part davant l’equip amfitrió i s’ha avançat als 17 minuts mitjançant un cop de cap dins de l’àrea petita de Javi Ruiz, que ha aprofitat una centrada de Carles Puig.

El domini blaugrana s’ha tornat a fer palès nou minuts més tard quan una centrada d’Olmo l’ha rebutjat el porter Mubarak i Jang ha rematat al fons de la xarxa.

Caballero sentencia

L’Aspire Qatar ha buscat retallar distàncies a la segona part però els blaugranes han seguit fent el seu joc de control i toc i no han donat opcions als locals. Al minut 71, Sergi Caballero ha sentenciat el partit amb un gran gol de taló després d’aprofitar una ràpida jugada de contraatac.

Els amfitrions han fet el gol de l’honor al minut 81 després d’una falta enverinada davant la qual res ha pogut fer el porter Sergi Puig.