Huertas, Todorovic i Pullen fan les delícies dels alumnes de l’escola Bon Pastor

Huertas, Todorovic i Pullen fan les delícies dels alumnes de l’escola Bon Pastor

Els tres jugadors del Barça han participat activament en les activitats organitzades a la pista de bàsquet de l’escola davant l’atenta mirada d’uns 400 alumnes de primària

Aquest dimarts a la tarda ha estat molt especial per als alumnes de l’escola Bon Pastor de Sant Andreu. Marcelinho Huertas, Marko Todorovic i Jacob Pullen han visitat aquest centre educatiu i han participat activament en les activitats organitzades a la pista de bàsquet, amb la col·laboració de la Fundació del bàsquet Català.

Una seixantena de nens, dividits en tres grups, han tingut la sort de compartir pista amb els tres jugadors del Barça. Uns havien d’intentar fer cistella davant l’oposició de Todorovic; uns altres, completar un circuit d’habilitat de la mà de Pullen i la resta, competir en un emocionant joc del KO amb Marcelinho Huertas.

La cistella impossible de Pullen

A l’escola Bon Pastor tenen un repte molt curiós. S’ha d’intentar fer cistella des de l’exterior del recinte, fent passar la bola per sobre del taulell i del cèrcol. Huertas, Todorovic i Pullen han acceptat la proposició i finalment ha estat Pullen qui ha anotat la cistella impossible entre els aplaudiments del recinte.

“Gràcies a tots per compartir aquesta estona amb nosaltres. Esteu convidats a venir al Palau. Ha estat un plaer ser aquí i us volem fer un regal perquè seguiu jugant a bàsquet”, ha comentat Marcelinho Huertas a tots els assistents abans de lliurar-los sis pilotes de bàsquet i enfilar el camí de retorn cap al Palau per completar una nova sessió de treball.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut