Pascual: “Tots hem de sentir que és un partit d’Eurolliga”

Pascual: “Tots hem de sentir que és un partit d’Eurolliga”

El tècnic del bàsquet blaugrana qualifica “d’importantíssim” el duel amb l’Unicaja al Palau aquest dijous Veu l’equip “més sòlid”, segons ell, “ha anat creixent progressivament”

El dia abans de rebre l’Unicaja a la quarta jornada del Top16, ha comparegut en roda de premsa Xavi Pascual per donar-li la màxima transcendència al matx. Ho tenia clar: “Tots hem de sentir que és un partit d’Eurolliga. Un partit gran en què l’ambient és súper necessari”. El tècnica qualificava el duel d’“importantíssim”.

Confia en la inèrcia positiva que ha assolit el conjunt blaugrana, que ha guanyat els tres primers compromisos de Top16 i els dos últims de Lliga Endesa. “L’equip s’ha entrenat molt bé i ha anat creixent progressivament. Està molt més sòlid i això es reflecteix al camp”, ha manifestat.

Ara bé, Pascual no es refia de l’Unicaja: “Rebem un rival en un gran moment i que ens exigirà moltíssim”. De fet, el conjunt andalús ja va assaltar el Palau el 8 de desembre, en un enfrontament de Lliga (67-74). Pascual reconeixia que el que va succeir aquell dia pot servir de lliçó: “Vam acabar amb la sensació de no ser-hi del tot. I sabem que si torna a ser així, si no tenim la concentració adequada, no hi ha res a fer”.

Alhora, l’entrenador blaugrana espera un contrincant que buscarà “frenar” el ritme de partit i considera que els seus homes hauran “de jugar molt bé a les dues bandes” per superar-lo. De l’Unicaja ha destacat el seu “excel·lent rebot en atac” i un dels seus jugadors més en forma: Zoran Dragic. “Contagia els seus companys amb el seu caràcter”, ha indicat.

D’altra banda, Xavi Pascual s’ha mostrat molt satisfet pel projecte de remodelació del Camp Nou que va presentar la Directiva, en què s’inclou la construcció d’un nou Palau. “És una notícia molt bona per a tots, tan de bo arribi el més aviat possible”, apuntava.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut