Karabatic i Sorhaindo, a semifinals de l’Europeu d’handbol

Karabatic i Sorhaindo, a semifinals de l’Europeu d’handbol

El triomf de França sobre la Bielorússia de Rutenka dóna el pas definitiu a Karabatic i Sorhaindo a les semifinals de l’Europeu de seleccions d’handbol

La selecció francesa dels blaugranes Nikola Karabatic i Cedric Sorhaindo acompanyarà la selecció danesa de Noddesbo a les semifinals de l’Europeu. Avui és el torn per als cinc blaugranes que juguen amb la selecció espanyola de certificar el seu pas a semifinals en un partit davant Macedònia, que compta a les seves files amb el blaugrana Kiril Lazarov.

França, contundent

Amb un contundent triomf per 39 a 30, la selecció francesa de Karabatic i Sorhaindo va certificar el pas a semifinals superant Bielorússia, on juga un altre blaugrana, Siarhei Rutenka.

Els francesos finalitzaran primers del grup 2, i si Espanya assoleix el pas a semifinals Karabatic i Sorhaindo es trobaran amb cinc companys del Barça d’handbol en la lluita per ser a la final.

El repte dels blaugranes amb Espanya

Tomás, Viran, Entrerríos, Sarmiento i Gurbindo tenen el repte d’aconseguir les semifinals de la competició en el partit que els enfronta amb la Macedònia del seu company blaugrana Kiril Lazarov.

La victòria o l’empat valen als blaugranes que juguen amb Espanya per assolir les semifinals sense haver de dependre del partit entre Dinamarca, ja classificada, davant Islàndia, que també té opcions de ser a semifinals.

Al davant tindran Lazarov, que s’està mostrant en un gran estat de forma i és el màxim golejador del torneig amb 38 gols en cinc partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut