Les entrades per a la Copa del Rey, a la venda

Les entrades per a la Copa del Rey, a la venda

El FC Barcelona disposa de 250 abonaments, a disposició dels socis i abonats al bàsquet al Palau

La Copa del Rei està molt a prop. Del 6 al 9 de febrer, Màlaga ha estat designada com a seu de la Copa del Rei 2014, on el FC Barcelona ja té confirmada la seva presència com a cap de sèrie. El Club ja disposa d'un paquet d'entrades per als socis i abonats al Barça de bàsquet.

A dia d'avui el Barça disposa d'un total de 250 abonaments per a la Copa del Rei: 100 abonaments de categoria V al preu de 155 € i 150 abonaments de categoria VI al preu de 110 €.

Com aconseguir-les

Tot aquell soci que vulgui aconseguir entrades (amb un màxim de 4 per soci) ho pot fer enviant un correu electrònic a seccio.basquet @ fcbarcelona.cat, fins a les 12 hores del divendres dia 27 de gener. En el correu electrònic s'han d'indicar les dades de soci (número i clau de soci de l'any 2014) així com nom i cognoms, telèfon de contacte i nombre d'abonaments interessats en comprar i de quina categoria.

Cal remarcar que la disponibilitat és limitada i que la venda és directa. Per tant, es lliuraran en funció de l'ordre d'arribada de peticions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut