Pascual: “Estem en una bona línia, però no és suficient”

Pascual: “Estem en una bona línia, però no és suficient”

“L’Unicaja ens ha exigit moltíssim, com no podia ser d’una altra manera”, ha comentat Pascual “És important aquest inici de Top 16, el calendari ens exigia moltíssim. En total són 14 partits, però només en portem 4”, ha recordat el tècnic de Gavà

Xavi Pascual ha comentat en la roda de premsa posterior al partit contra l’Unicaja que els malaguenys “han tingut un encert francament alt des de l’exterior” i ha afegit que els de Joan Plaza “ens han exigit moltíssim, com no podia ser d’una altra manera, hem defensat molt bé i hem controlat millor el rebot en tram final”, ha analitzat l’entrenador del Barça de bàsquet.

Qüestionat pel lideratge del grup després de quatre partits, Pascual ha tret ferro tot i mostrar-se content: “És important aquest inici de Top 16, el calendari ens exigia moltíssim. En total són 14 partits, però només en portem 4 i en el següent partit anem a la pista del Panathinaikos”.

A més, ha comentat que tot i que l’equip hagi sumat la cinquena victòria consecutiva aquesta temporada, el Barça “ha de seguir creixent, estem en una bona línia però no és suficient”.

Record per a Rosell

Pel que fa a la dimissió de Sandro Rosell com a president del FC Barcelona, Pascual ha tingut un record per a ell. “És una nit trista pel que significa. Tot el respecte a Rosell, li envio una forta abraçada. Tot el barcelonisme ha de fer una reflexió i tirar cap endavant. Tenim molts reptes per endavant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut