El Barça rep l’Unicaja en la quarta jornada del TOP 16

El Barça rep l’Unicaja en la quarta jornada del TOP 16

El Barça porta un 3-0 i els andalusos un 2-1 Blaugranes i verds s’han vist les cares a Europa ser cops (3-4 per a l’Unicaja) Lampe és baixa al Barça; Toolson i Vázquez, a l’Unicaja

Quarta jornada del TOP 16 i l’Eurolliga torna al Palau Blaugrana. El matx davant l’Unicaja (20.45 hores / Esport3 i Canal Plus Deportes) és un dels més complicats. Primer, perquè es tracta d’un equip ACB, és a dir, perquè es coneixen molt bé. I, en segon lloc, perquè es tracta d’un equip que en les set ocasions que s’ha enfrontat al FC Barcelona a l’Eurolliga té un balanç favorable (3-4).

Com arriba el FC Barcelona

Els blaugrana estan en un bon moment. L’equip ha donat una passa endavant després dels triomfs de prestigi a les pistes de Fenerebahçe Ülker i Olympiacòs i d’encadenar per quart cop aquesta temporada –comptant Lliga Catalana- quatre triomfs seguits (entre Eurolliga i Lliga Endesa). El propi Xavi Pascual així ho admetia ahir en la roda de premsa prèvia al matx: “L’equip està més sòlid. Ha anat creixent progressivament.”

Pel que fa a l’estat de l’infermeria, l’única baixa a la que s’hi haurà d’afegir un jugador que descansi és la del polonès Maciej Lampe que pateix una Cervicàlgia producte d’una fuetada cervical que ja arrossega de dies enrere i que no li van permetre completar l’entrenament de dimarts i no vestir-se per al de dimecres. Així les coses, el cos tècnic blaugrana haurà de fer saber minuts abans que comenci el partit quin és l’altre jugador que l’acompanya a la banqueta donant suport els seus companys.

El rival

Els de Joan Plaza estan fent una bona temporada, més si la comparem amb l’anterior, en que els malaguenys ni es van classificar per a la Copa del Rei. L’Unicaja arriba al matx amb un balanç de 2-1 després de la seva darrera victòria davant el Fenerbahçe Ülker a Màlaga. En cas de triomf al Palau empataria amb el FC Barcelona empataria amb els de Pascual al capdavant del grup.

Esportivament parlant, l’Unicaja presenta dues importants baixes . La primera, Toolson, ja no va jugar en el partit de Lliga que els andalusos van guanyar al Palau. L’escorta nord-americà té un esquinç al turmell i no es preveu que tampoc jugui a Madrid aquest cap de setmana. L’altre baixa, més sensible potser, és la de l’exblaugrana Fran Vázquez. El pivot gallec, que va ser clau en el triomf dels verds a la Lliga ACB, tampoc té data de retorn a les pistes. Per contra, respecte aquell partit de fa un mes i mig, els de Plaza recuperen el que per a molts és el líder de l’equip: Dragic.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut