Ricard Muñoz:

Ricard Muñoz: "El Vic no ens deixarà fer el nostre joc"

Ricard Muñoz considera que “el Vic està en una línia ascendent” i que serà un partit “molt complicat” “El suport del Palau és important perquè ens juguem bona part de les aspiracions a la Lliga”, ha destacat l’entrenador

El Barça vol acabar la primera volta mantenint la seva condició d’equip invicte, mentre que el Patí Vic té la intenció de certificar l’etiqueta de cap de sèrie a la Copa del Rei. El partit d’aquest dissabte (20 h, Barça TV i en ‘streaming’ a la web) contra els vigatans es preveu “molt complicat” i amb “una transcendència importantíssima de cara al desenllaç de Lliga”. Segons paraules de Ricard Muñoz, “el Vic està en una línia ascendent, té grans jugadors i un sistema d’atac i de defensa molt conservador”. És per això que el tècnic creu que l’equip de Ferran Pujalte els posarà les coses “molt difícils” i no els deixarà fer el seu joc.

El tècnic blaugrana ha explicat que l’equip “té clar” que el darrer partit de la primera volta “són tres punts, contra un gran rival”, que no han de deixar escapar. “A casa –ha continuat– hem de seguir amb la nostra línia”.
“El fet d’anar onze punts per davant l’hauríem signat tots abans d’iniciar la temporada”
Ricard Muñoz ha refermat la idea que s’ha d’anar “partit a partit”. “Ens hem de centrar en l’àmbit purament esportiu”, ha afirmat. No ha amagat, però, que el curs passat la classificació “era al revés”. “Sabem la pressió que suposa anar al darrere”, ha assegurat. I ha conclòs: “El fet d’anar 11 punts per davant l’hauríem signat tots abans d’iniciar la temporada”.

“La gent ha de ser conscient que el suport del Palau és important perquè ens juguem bona part de les aspiracions a la Lliga, ja que deixaríem un rival una mica més lluny”, ha finalitzat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut