Els possibles rivals del Barça a la Copa ACB, definits

Els possibles rivals del Barça a la Copa ACB, definits

L’Herbalife Gran Canària, el CAI Saragossa, el Laboral Kutxa i l’Iberostar Tenerife, els possibles rivals a quarts de final Els altres equips classificats són el Reial Madrid, el València Basket i l’Unicaja de Màlaga

Aquest dilluns, a les 12 hores, se celebrarà al Museu de l’Automòbil de Màlaga el sorteig de la Copa del Rei de bàsquet, que es disputarà al pavelló Martín Carpena del 6 al 9 de febrer. El FC Barcelona, que ha acabat la primera volta de la Lliga Regular amb un balanç de 12-5, serà cap de sèrie de la competició i això vol dir que evitarà, en els quarts de final, el Reial Madrid, el València Basket i l’Unicaja de Màlaga, que a més és l’amfitrió.

Els quatre possibles rivals del Barça en els quarts poden ser l’Herbalife Gran Canària, el CAI Saragossa, el Laboral Kutxa i l’Iberostar Tenerife. Els de Xavi Pascual han superat els dos equips canaris i el CAI en la primera volta, però van caure a Vitòria contra el Laboral Kutxa.

Un cop es coneguin els emparellaments de quarts de final, se sortejaran els partits de semifinals en un sorteig que serà pur, sense restriccions, i que, per exemple, podria enfrontar el primer i el segon classificat de la Lliga Regular a les semifinals. L’únic aspecte que no se sortejarà serà que el Reial Madrid disputarà el seu partit el dijous 6 de febrer gràcies al fet de ser el primer classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut