Juvenil A – San Francisco: Posant la directa cap al títol (1-0)

Juvenil A – San Francisco: Posant la directa cap al títol (1-0)

Un gol de Maxi Rolón ha estat suficient per tombar el joc dur i rocós del San Francisco en la 20a jornada del campionat regular Amb aquest triomf els de Vinyals se situen a 14 punts del seu màxim perseguidor, l’Espanyol

Lluitar, picar pedra, marcar un gol i sumar un nou triomf. Així ha estat el guió del matx entre el Juvenil A i el San Francisco. Maxi Rolón ha aconseguit l’única diana del matx quan s’havien disputat 18 minuts, després de rematar amb el cap una centrada de Moha. Els motors del vaixell del Juvenil A no s’aturen i no perdonen. Amb el triomf d’aquest diumenge són més líders que mai i se situen a 14 punts d’avantatge del seu màxim perseguidor, l’Espanyol.

L’encert de Rolón

Partit obert des de bon principi. Els blaugranes han apostat per la seva filosofia de toc i els balears han intentat frenar els progressions locals amb un joc dur i rocós. En una centrada de Moha, Maxi Rolón ha saltat més que la resta i ha aconseguit rematar l’esfèric a l’interior de la porteria. Era el primer gol i ha acabat esdevenint l’únic de tot el partit.

Catorze punts de distància

Al segon temps, la mateixa història. Els blaugranes han apostat pel toc i els visitants han intentat apropar-se a la porteria barcelonista amb jugades de contraatac. Totes ben frenades per la línia defensiva blaugrana.

La intensitat barcelonista s’ha anat apagant a mesura que avançaven els minuts i els visitants, que no han afluixat en duresa, han trepitjat l’àrea local però sense inquietar Jose.

Amb aquest triomf els de Jordi Vinyals són més líders que mai i se situen a 14 punts d’avantatge respecte del seu màxim perseguidor, l’Espanyol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut