França i Dinamarca, en el capítol final de l’Europeu

França i Dinamarca, en el capítol final de l’Europeu

Karabatic, Sorhaindo i Noddesbo, els protagonistes en clau blaugrana de la final de l’Europeu de Dinamarca, que es disputarà aquest diumenge a les 17.30 hores Espanya disputa, a les 15.00 hores, la lluita per la medalla de bronze contra Croàcia

Últim capítol. Dinamarca contra França, o, en altres paraules, l’amfitriona contra la selecció que va tombar la campiona del món a les semifinals. Ambdós conjunts, amb presència blaugrana en les seves files, posaran el punt final a l’Europeu disputat a Dinamarca.

Noddesbo, a les files daneses, pot presumir de ser jugador de l’únic conjunt que compta per victòries tots els partits disputats (9). A l’esquadra francesa, Karabatic és el segon màxim assistent, amb 34 passades en set partits, i Sorhaindo és un dels màxim bloquejadors en l’apartat defensiu (sis bloquejos en set compromisos).

Gols assegurats

El conjunt gal encapçala la taula de màxims golejadors del torneig (218). La seva estela la segueix el conjunt amfitrió, amb 215 dianes. Uns números que fan pensar que la final no es desmarcarà de les exhibicions ofensives que han protagonitzat ambdós combinats. Les dues seleccions sumen un 66% d’encert davant la porteria rival.

Una de les grans amenaces per al conjunt gal és Mikel Hansen. L’exblaugrana, màxim assistent amb 47 passades, és el setè màxim golejador de la competició amb 30 dianes en set partits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut