Bona actitud, malgrat la derrota del vòlei femení blaugrana (2-3)

El CVB-Barça cau davant un experimentat Valeriano Allés en un partit en què l’equip demostra que està agafant el nivell competitiu

Les derrotes poden tenir moltes cares. De contundents, de dolces, de previstes... Però la del CVB-Barça va arribar amb una gran actitud de l’equip davant un rival experimentat i que serà rival, de nou, de les blaugranes a la Copa. I, tot i que el resultat final no va ser tan positiu com s’esperava, l’actitud i la forma d’encarar l’adversari va fer entreveure que l’equip torna a posar-se en marxa.

Inicis igualats

Malgrat més errors dels que caldria i força desajustaments a l’hora de contrarestar el joc visitant, les de Marta Gens van plantar cara a un equip illenc que comença a mostrar el seu potencial després d’una primera volta gens encertada.

D’aquesta manera, després de veure’s superades en el primer set van ser capaces d’igualar a 1 un ajustat segon set en què van saber jugar millor els punts decisius.

Empat i ‘tie-break’

Al tercer set les vermellones van agafar un clar avantatge de bon principi, amb 4-10, que ja van saber mantenir fins al final del parcial. Semblava que aquest seria el tarannà del quart set amb un avantatge visitant de 9-14, però les blaugranes, com dèiem, han girat full i ara encaren els problemes i intenten trobar-hi solució, i van ser capaces de refer-se i igualar el parcial per endur-se’l un altre cop en un ajustat final i obrir les portes al sempre atzarós desempat.

El triomf, cap a Menorca

I en aquest cas la moneda va caure del costat menorquí. I és que les de Bep Llorens tenien ganes de derrotar les locals, després que en el partit de la primera volta les blaugranes els encolomessin un contundent 0-3.

Al final, 10-15 al marcador per dur un ajustadíssim 2-3 que servirà de darrer precedent de cara al proper enfrontament en els quarts de final de la Copa de la Reina, que aquest mateix dijous diputaran els dos equips a Logronyo en el que serà el setè enfrontament d’aquesta temporada entre dos equips que es coneixen de sobres.