Sis blaugranes lluitaran per la victòria al Campionat d’Europa

Sis blaugranes lluitaran per la victòria al Campionat d’Europa

Sis jugadors blaugrana, cinc amb Espanya i un amb Itàlia, volen ser els millors al Campionat d’Europa de seleccions a Bèlgica

Avui s’inicia a Bèlgica el Campionat d’Europa de seleccions amb la participació de sis blaugranes repartits en dues seleccions, cinc amb Espanya i un amb Itàlia. Sergio Lozano, Lin, Jordi Torras, Aicardo i Fernandao miraran de revalidar el títol per cinquena vegada consecutiva amb la selecció espanyola. Per la seva banda, l’italo-brasiler Saad intentarà millorar la tercera posició aconseguida en l’edició anterior.

Espanya ha quedat enquadrada en el grup D amb Croàcia i la República Txeca, mentre que els transalpins ho han fet amb Eslovènia i l’Azerbaidjan. Totes dues seleccions debutaran dimecres que ve. Els espanyols ho faran a les 18.30 h davant de Croàcia, mentre que els italians ho faran a les 20.45 h en contra de la selecció d’Eslovènia. Tancaran aquesta fase de grups davant de la República Txeca els primers i davant de l’Azerbaidjan els segons.

Els espanyols han viatjat amb un equip amb molta experiència i amb jugadors joves que estan cridats a ser el relleu d’un equip que ha guanyat quatre campionats d’Europa de manera consecutiva. L’objectiu és clar. Revalidar el títol aconseguit ara fa dos anys a Croàcia és l’objectiu de l’expedició espanyola. Per la seva banda, Itàlia estarà liderada per Saad. L’italo-brasiler és el jugador més destacat de la selecció italiana i tenen una base molt bona que compta amb jugadors italians i algun jugador brasiler nacionalitzat italià. La tercera plaça aconseguida fa dos anys va ser molt bona, però en aquesta edició l’objectiu és més ambiciós i disputar la final és la seva màxima. Tot i així, no serà gens fàcil per a cap de les dues seleccions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut