Cap de setmana perfecte al planter

Cap de setmana perfecte al planter

El filial blaugrana es va imposar a l’Alcobendas i té moltes opcions de ser a la Copa del Príncep. El Júnior, el Juvenil i l’Infantil també van guanyar els seus respectius partits

L’hoquei formatiu del Barça segueix l’estela del primer equip i aquest cap de setmana va signar un ple de victòries. Destaca el triomf del Barça B contra l’Alcobendas (8-1), ja que va servir per trencar una ratxa de mals resultats i, alhora, va permetre posar un peu a la propera edició de la Copa del Príncep. David Martínez (2), Pol Macià (2), Jordi Gabarra, Ignacio Alabart, Adrià Salvadó i Marc Palau van ser els autors dels gols blaugrana. Amb un empat o, fins i tot, amb una derrota a la pista del Sant Cugat, el filial blaugrana té moltes opcions de ser a la Copa. De moment, ocupa la segona posició de la classificació.

El Júnior va superar el Reus Deportiu a domicili (1-4), gràcies als gols de Joan Farnés, Marc Palau, Marc Palazón i Oriol García. Un triomf que li permet mantenir el segon lloc a la Lliga, amb un ull posat al primer. Els equips que són líders intractables de les seves respectives lligues són el Juvenil i l’Infantil. Sergi Llorca i Oriol García van donar la victòria al Juvenil a la pista del Lloret (0-2) i l’Infantil va treballar de valent per emportar-se els punts de Sant Cugat (0-1).

Els propers partits

Primera Divisió: Sant Cugat – FC Barcelona (dissabte, 1 de febrer, 21 hores)

Lliga ACHP: FC Barcelona – Voltregà (divendres, 31 de gener, 18.30 hores)

Júnior: FC Barcelona – Caldes (dissabte, 1 de febrer, 12.30 hores)

Juvenil: FC Barcelona – Igualada (dissabte, 1 de febrer, 11.15 hores)

Infantil: FC Barcelona – Noia (dissabte, 1 de febrer, 10 hores)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut