Local

Els internacionals tornen al Palau Blaugrana

Els jugadors que han participat a l’Europeu d’handbol ja s’entrenen a les ordres de Xavi Pascual, preparant el retorn a la competició

Dijous al matí era el dia que els jugadors del FC Barcelona d’handbol que havien jugat l’Europeu tenien entrenament al Palau Blaugrana. Amb 8 medalles assolides i amb l’absència de Jesper Noddesbo, amb permís del Club per la mort del seu avi a Dinamarca, que s’incorporarà divendres, els jugadors de les seleccions han tornat a la disciplina blaugrana.

Retrobament esperat

Els deu jugadors blaugrana que han tornat avui als entrenaments s’han retrobat amb els companys que s’havien quedat a Barcelona. Les felicitacions per les medalles aconseguides i les mostres d’efusivitat després de més d’un mes i mig sense coincidir s’han produït abans de l’entrenament.

Xavi Pascual ha entrenat per espai d’hora i mitja amb el grup per preparar el partit de dissabte a la pista de Globalcaja Ciudad Encantada.

Els medallistes

Un cop finalitzat l’entrenament, els blaugranes medallistes han posat per als mitjans gràfics amb els metalls guanyats a Dinamarca.

Posteriorment, diversos jugadors han atès els mitjans informatius per valorar les experiències viscudes a Dinamarca i el retorn a Barcelona per encarar la segona fase de la temporada.

Els campions d’Europa Nikola Karabatic i Cedric Sorhaindo han estat el centre d’atenció dels periodistes i Raúl Entrerríos ha estat el jugador de la selecció espanyola, medalla de bronze, que ha parlat amb la premsa.

Més notícies aquí