Els internacionals tornen al Palau Blaugrana

Els internacionals tornen al Palau Blaugrana

Els jugadors que han participat a l’Europeu d’handbol ja s’entrenen a les ordres de Xavi Pascual, preparant el retorn a la competició

Dijous al matí era el dia que els jugadors del FC Barcelona d’handbol que havien jugat l’Europeu tenien entrenament al Palau Blaugrana. Amb 8 medalles assolides i amb l’absència de Jesper Noddesbo, amb permís del Club per la mort del seu avi a Dinamarca, que s’incorporarà divendres, els jugadors de les seleccions han tornat a la disciplina blaugrana.

Retrobament esperat

Els deu jugadors blaugrana que han tornat avui als entrenaments s’han retrobat amb els companys que s’havien quedat a Barcelona. Les felicitacions per les medalles aconseguides i les mostres d’efusivitat després de més d’un mes i mig sense coincidir s’han produït abans de l’entrenament.

Xavi Pascual ha entrenat per espai d’hora i mitja amb el grup per preparar el partit de dissabte a la pista de Globalcaja Ciudad Encantada.

Els medallistes

Un cop finalitzat l’entrenament, els blaugranes medallistes han posat per als mitjans gràfics amb els metalls guanyats a Dinamarca.

Posteriorment, diversos jugadors han atès els mitjans informatius per valorar les experiències viscudes a Dinamarca i el retorn a Barcelona per encarar la segona fase de la temporada.

Els campions d’Europa Nikola Karabatic i Cedric Sorhaindo han estat el centre d’atenció dels periodistes i Raúl Entrerríos ha estat el jugador de la selecció espanyola, medalla de bronze, que ha parlat amb la premsa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut