La Junta assigna 319 abonaments del Camp Nou als socis de la llista d’espera

La Junta assigna 319 abonaments del Camp Nou als socis de la llista d’espera

El procés presencial d’adjudicació dels 319 nous abonaments es posarà en marxa a partir del 10 de febrer en primera convocatòria És la xifra més elevada de seients disponibles, des que la temporada 2011/12 es va posar en marxa la llista d’espera

La Junta Directiva ha decidit l'adjudicació de totes les baixes d'abonaments del Camp Nou per impagament de la temporada 2013/14, un total de 319 localitats, als socis inscrits a la llista d'espera.

Per tercera temporada consecutiva s’assignen seients als socis inscrits en la llista d’espera d’abonaments. La temporada 2011/12 es van assignar 199 nous abonaments, més 12 per a socis discapacitats, i la 2012/13 van ser 161 socis, més 1 abonament disponible a la zona reservada per a cadira de rodes.

Des del 7 de gener passat, data en què va finalitzar el termini de ratificació de la llista d’espera d’abonaments, el total de socis inscrits és de 8.709 socis.

Adjudicació dels nous abonaments

El procés presencial d’adjudicació dels 319 nous abonaments es posarà en marxa a partir del 10 de febrer en primera convocatòria i els abonaments assignats seran vàlids a partir del 15 del mateix mes. El procés es realitzarà per rigorós ordre d’inscripció, entre tots els socis inscrits que hagin ratificat la seva inscripció, de manera presencial a l’OAB.

En el cas que quedin localitats disponibles (socis no presentats o que renunciïn a les localitats proposades), se seguiran convocant els següents socis de la llista per a una segona adjudicació presencial a partir del 18 de febrer, i aquests abonaments seran vàlids des de l’1 de març.

Recordem que la llista d’espera d’abonaments es va regularitzar la temporada 2011/12. Des que va ser creada el 2004, no s’havia assignat cap localitat a aquesta llista. En les tres darreres temporades, s’hauran assignat un total de 679 nous abonaments, més 13 per discapacitats. Cada temporada els socis que estan inscrits en la llista han de ratificar la seva petició i a través del web del Club els socis poden comprovar el seu número d’ordre.

Un cop finalitzat el procés de designació dels nous abonaments, es publicarà al web del Club la nova numeració de la llista d’espera, aproximadament cap al 10 de març. Els socis podran, així, consultar la seva nova posició dins de la llista d’espera per optar a un abonament a l’Estadi.

Procés de millora de localitats

D’altra banda, el pròxim 17 de febrer començarà el procés de millora de localitats, que es podrà realitzar a través del formulari d’inscripció que es podrà trobar al web del Club. El procés presencial començarà deu dies després, el dia 27. Els abonaments seran vàlids a partir de la temporada 2014/15.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut