FC Barcelona - Voltregà: El líder també sap patir (6-3)

El Barça s'ha acabat imposant en un partit molt competit en què els porters i els penals han estat els grans protagonistes Amb el triomf els homes de Ricard Muñoz continuen invictes a l'OK Lliga i líders de la competició

Gran nit d'hoquei patins la que s'ha viscut al Palau Blaugrana amb el partit entre el FC Barcelona, líder de l'OK Lliga, i el Voltregà, l'equip revelació de la competició. El Barça ha capgirat un gol inicial dels de Sant Hipòlit i s'ha acabat emportant el triomf, tot i que els d'Osona han aconseguit empatar el partit en una ocasió.

Primers 25 minuts molt intensos amb gran protagonisme per als porters de tots dos conjunts, Aitor Egurrola i Roger Torrelló. A mesura que han anat passant els minuts el ritme ha anat creixent. El Voltregà, quan ja havien transcorregut vuit minuts, ha disposat d'un penal després d'una caiguda d'Armengol. Però al davant tenien un mur, Aitor Egurrola, que ha desviat el llançament. Instants després els àrbitres han xiulat un penal a favor dels blaugranes. El llançament de Marc Torra ha sortit desviat a la dreta de Torelló, i l'empat continuava al marcador del Palau. El ritme intens no s'ha aturat i les embastides del Barça s'ha anat multiplicant. Però sempre es trobaven amb un Torelló molt ferm sota pals. Al minut 17 ha arribat el primer gol. Ha estat el Voltregà, que ha recuperat una pilota i a la contra ha fet pujar el 0 a 1 gràcies a una bona finalització de Grau.

El Barça ha empatat dos minuts més tard gràcies a un penal transformat per Xavi Barroso. Ha estat en el segon intent ja que l'àrbitre ha fet repetir la pena màxim perquè el porter s'havia mogut. I ràpidament ha arribat el 2 a 1, quan Raul Marín ha executat perfectament una falta directa. Quan faltaven poc menys de cinc minuts per al final el Voltregà ha disposat d'un nou penal per fer l'empat. Però el Barça té Egurrola sota pals, una garantia, i ha aturat el xut d'Armengol. En el 22 el Voltregà ha igualat el partit amb una jugada entre Álex Rodríguez i Juli Anguita.

Abans del descans Pablo Álvarez, després d'una bona connexió amb Gual, i Marc Torra, de penal, han augmentat la distància en el marcador posant el 4 a 2.

El ritme no baixa

El segon temps ha començat amb una nova falta directa a favor del Voltregà. Però de nou Egurrola ha aparegut i ha evitat, amb una doble intervenció, el gol de Dani Rodríguez. Una mà providencial de Torelló ha deixat a Panadero sense marcar el gol de la nit després d'intentar superar el porter del conjunt osonenc amb una vaselina. Els àrbitres li han ensenyat la targeta blava a Reinaldo Garcia, i tot seguit ha arribat una altra falta directa per al rival. Ara ha estat Àlex Rodríguez qui ho ha provat però sense fortuna davant d'Egurrola, que ha tornat a estar impecable.

Els de Sant Hipòlit han escurçat distàncies amb un gol d'Àlex Rodríguez en el minut 33. I han estat a punt de fer el 4 a 4 quan han disposat d'un nou penal. Tirso Gómez ha estat l'encarregat de xutar la pena màxima, però al davant Egurrola ha aturat l'ocasió blaugrana. Matías Pascual, en el 44 de penal, i Marc Torra, en el 49 de falta directa, han acabat sentenciant el partit.