Manchester City – Barça, sol•licituds a partir del 27 de gener

Manchester City – Barça, sol•licituds a partir del 27 de gener

A partir de dilluns, les penyes podreu sol•licitar entrades per al partit d’anada dels vuitens de Champions

El 18 de febrer el Barça emprèn el camí decisiu de la Lliga de Campions. No serà un repte fàcil, ja que s’haurà d’enfrontar al Manchester City de Pellegrini, Agüero i Yaya Touré. Sens dubte, un bon resultat a l’Etihad Stadium serà un gran pas per estar al sorteig de quarts.

Les entrades, a partir del 27 de gener

Les penyes podran sol·licitar entrades per al desplaçament a Manchester a partir del 27 de gener a les 10h, i fins el dia 29 a les 19h. Hi ha 468 localitats disponibles per a penyes, amb un preu de 74€.

A partir de la data indicada, hi haurà un formulari disponible al web del Club. Allà s’haurà d’indicar la credencial de la penya, la clau, les dades de contacte i també s’hauran de facilitar les dades d’una targeta bancària.

Un cop finalitzat el procés i efectuat el repartiment, el Club contactarà via correu electrònic amb les penyes per tal d’informar sobre l’assignació final de les entrades.

Repartiment

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat, es durà a terme el repartiment seguint els criteris establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona s’hi assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els presidents de cada federació territorial efectuaran una proposta del repartiment corresponent de la seva zona.

Partit de tornada al Camp Nou

Pel que fa al partit al Camp Nou el mes de març, les penyes podran fer la seva petició d’entrades fins el dia 17 de febrer, mitjançant correu electrònic a reserva.penyes@fcbarcelona.cat. Caldrà indicar el nom i número de penya, nom i telèfon de contacte. Un cop hi hagi la disponiblitat confirmada, el Club contactarà amb les penyes amb l’assignació final d’entrades per aquest partit.

[[BOTOVERMELL::Formulari++Manchester City - FC Barcelona::http://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formmanchestercity2014penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut