Local

El Manchester City arrenca l’any amb una nova victòria (2-3)

Els gols de Fernandinho, Touré i Kolarov asseguren el cinquè triomf consecutiu per als de Pellegrini El següent partit de Premier League serà a casa el dia 12, contra el Newcastle United

El Manchester City, rival del FC Barcelona a la Lliga de Campions, segueix en bona forma. Aquest dimecres, en el seu primer partit del 2014, ha superat el Swansea per 2-3 i ha sumat la seva cinquena victòria consecutiva a la Premier League. L’equip de Manuel Pellegrini tanca així, doncs, unes festes nadalenques en què només ha conegut la victòria. Fernandinho, Touré i Kolarov han estat els golejadors visitants.

1-1 a la mitja part

El City ha començat el partit creant perill per banda dreta. Zabaleta i sobretot Navas arribaven fins a la línia de fons per posar centrades per a Negredo i Dzeko. En una de les aproximacions visitants, Fernandinho ha fet el 0-1 amb un potent xut des de la frontal de l’àrea que ha passat entremig d’un bosc de cames. Era el seu tercer gol a la Lliga i el primer que s’ha vist a la Premier League el 2014.

El Swansea, però, no ha abaixat els braços. El seu futbol fluid ha creat molts problemes al conjunt de Manuel Pellegrini, que ha vist com ha acabat arribant l’empat en el temps de descompte de la primera meitat. Bony, en fora de joc per pocs centímetres, ha rematat de cap a gol una centrada des de la dreta. L’1-1 era un resultat just a la mitja part.

Touré i Kolarov decideixen

A la represa dues jugades individuals de Touré i Kolarov, respectivament, han decidit el matx. L’exjugador del FC Barcelona s’ha fet amb un refús de la defensa del Swansea per marcar amb un xut creuat l’1-2 en el minut 57. En el 65, el lateral esquerre del City ha recuperat una pilota a camp propi i l’ha conduït fins a la frontal de l’àrea rival. Allà, ha afusellat el porter rival amb un xut amb la cama dreta.

Un gol de Bony, aquest cop en el temps afegit de la segona meitat, ha posat el 2-3 definitiu en el marcador. El City segueix en ratxa. El seu següent compromís de Lliga serà a casa, el dia 12, contra el Newcastle United.

Més notícies aquí