Gerard Piqué arribarà als 250 partits amb el FC Barcelona

Gerard Piqué arribarà als 250 partits amb el FC Barcelona

El defensa del FC Barcelona podria jugar contra l’Elx el seu partit número 250 amb la samarreta blaugrana

Gerard Piqué començarà l’any 2014 de forma rodona. El defensa del FC Barcelona està a només un partit d’assolir els 250 amb la samarreta blaugrana. I podria arribar-hi aquest mateix diumenge, amb el partit que el Barça de Tata Martino jugarà al Camp Nou contra l’Elx (16 hores). En duu 152 a la Lliga, 26 a la Copa del Rei, 58 a la Lliga de Campions, 9 a la Supercopa d’Espanya, 1 a la Supercopa d’Europa i 3 al Mundial de Clubs.

Sisena temporada al Barça

Fa sis temporades que Piqué va tornar a casa després d’una etapa lluny de Barcelona en què va jugar al Manchester United i al Saragossa. Tenia només 21 anys quan, a l’estiu del 2008, es va incorporar al primer equip del FC Barcelona, coincidint amb l’arribada de Pep Guardiola a la banqueta barcelonista. Des d’aleshores no ha parat de sumar minuts i convertir-se en el defensa central titular del Barça, fet que li ha permès rebre el reconeixement d’arreu del món i formar part, per exemple, dels millors onzes de la UEFA i la FIFA de les últimes temporades.

Reconeixements individuals, però sobretot col·lectius, en forma de títols. Amb el Barça Gerard Piqué ja suma 16 títols: quatre Lligues, dues Lligues de Campions, dues Copes del Rei, dues Supercopes d’Europa, quatre Supercopes d’Espanya i dos Mundials de Clubs. 

A poc menys d’un mes de fer els 27 anys, Gerard Piqué entrarà al club del primer equip que ja ha passat els 250 partits amb el Barça. Per davant destaquen Xavi, Puyol, Valdés, Iniesta i Messi, i els segueixen de ben a prop Alves i Sergio Busquets. Ho assolirà la mateixa temporada en què el ‘3’ també va ser protagonista d’una xifra rodona, ja que va ser l’autor del gol número 1000 del Barça en competicions internacionals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut