L’Atlètic de Madrid, el rival preferit de Leo Messi

L’Atlètic de Madrid, el rival preferit de Leo Messi

El ‘10’ blaugrana duu marcades un total de 20 dianes contra el conjunt matalasser No ha faltat a la cita amb el gol contra l’Atlètic durant les set últimes temporades

Cap equip motiva més Leo Messi que l’Atlètic de Madrid. És la seva víctima favorita. El crac argentí ha foradat la porteria matalassera un total de 20 vegades des que juga al primer equip. Aquestes dianes s’han repartit així: 17 dianes a la Lliga i 3 a la Copa, amb 12 al Camp Nou i 8 al Vicente Calderón.

Un mal record recent

Els números diuen que Leo Messi marca com a mínim un gol per temporada contra l’Atlètic de Madrid. Des del curs 2006/07 que ha estat així. Enguany, però, no va poder batre Courtois en cap dels dos partits de la Supercopa d’Espanya. De l’anada, a més, no guarda bon record: unes molèsties el van obligar a deixar el partit a la mitja part.

Sigui com sigui, el Vicente Calderón li porta bons records. Allà va fer un doblet el dia que el Barça va guanyar per 0-6 la temporada 2006/07 i, dos anys després, també va ser capaç de signar un hat-trick que resolia l’eliminatòria de Copa. Aquell 6 de gener Messi va sortir ovacionat del feu matalasser.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut