Local

Luis García anuncia la seva retirada

Format al planter blaugrana, el davanter va formar part del primer equip del FC Barcelona durant la temporada 2003/04 També va jugar a l’Atlètic de Madrid, Valladolid, Tenerife, Toledo, Liverpool, Racing, Panathinaikos, Puebla i Pumas

L’exblaugrana Luis García Sanz es retira del futbol. Ho ha anunciat en una carta al seu web. “I ha arribat el moment, gens fàcil per a ningú i inevitable per a tots. Han estat molts anys gaudint del que més m’apassiona, grans moments viscuts i l’oportunitat de veure complert el somni que tenia quan era només un nen. Avui decideixo retirar-me com a futbolista professional, agraint l’interès dels equips que han parlat amb mi en les darreres setmanes, però crec que ha arribat el moment de posar fi a aquest capítol tan important de la meva vida i passar a la pàgina següent”, comença la nota.

Luis García, nascut a Badalona el 24 de juny del 1978, es va formar a les categories inferiors del FC Barcelona. Va ser davanter del Barça B que va ascendir a Segona A la temporada 1997/98 i, després de diverses cessions al Valladolid, al Toledo i al Tenerife, va ser traspassat a l’Atlètic de Madrid abans de la 2002/03.

44 partits a la 2003/04

El FC Barcelona, que s’havia guardat una opció de recompra, va decidir exercir-la un any més tard. Al conjunt blaugrana, sota les ordres de Frank Rijkaard, va disputar un total de 44 partits i va marcar fins a vuit gols.

Malgrat tenir la confiança del tècnic holandès, Luis García va decidir acceptar una oferta del Liverpool a l’estiu del 2004. Allà hi seria tres anys, temps en què guanyaria la Lliga de Campions en la recordada final d’Istanbul contra l’AC Milan.

Més endavant, Luis García tornaria a l’Atlètic de Madrid i jugaria també al Racing de Santander, al Panathinaikos i al Puebla i el Pumas mexicans.

Més notícies aquí